Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Ζώντας στην Αγιότητα!


Υπάρχουν πολλά χωρία που περιέχουν σοβαρές κλήσεις σε άγια ζωή. Στο Εβραίους 12 v.14-15 μας λένε ότι χωρίς καθημερινή αγιότητα, κανείς δεν θα δει τον Κύριο. Αυτή είναι μια προειδοποίηση κατά την ανυπακοή μας που λέει ότι εκείνοι που επιλέγουν να περπατήσουν στον κόσμο, θα χάσουν αυτή την εμπειρία της παρουσίας του Θεού.


Κατά μία έννοια όλοι οι πιστοί είναι "ιερείς", μέσω της ένωσής μας με το Άγιο Υιό του Θεού, τον Ιησού Χριστό. Αγιότητα πρέπει να ζήσεις σε καθημερινή βάση καθώς επιδιώκουμε τον Κύριο σε όλα. Όταν το κάνουμε, «βλέπεις» τον Κύριο και Τον ζεις σε μια βαθιά και οικείο τρόπο. Εφεσ. 4 V.30 μας προκαλεί να μην "θλίβομαι" το Άγιο Πνεύμα μέσω του θυμού, κακία και άλλες αμαρτίες της καρδιάς.
 Όταν το κάνουμε, χάνουμε Θεού καλύτερο για τη ζωή μας και να χάσει τη χαρά της σωτηρίας μας οφείλεται σε μας τους εαυτούς μας χωρίζει από τον Θεό. Μόνο όταν θα μετανοήσουν και να ζητήσουμε από τον Θεό να μας συγχωρήσει τις αμαρτίες μας, που προκάλεσε το χωρισμό, θα μπορούμε να επανακτήσουμε «Χαρά» μας και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου